Η Speakt στο WebSummit στη Λισαβόνα

07 Νοεμβρίου 2019
Η Speakt στο WebSummit στη Λισαβόνα

Μεγάλη επιτυχία για την συμμετοχή της Speakt, ελληνικής εμπνεύσεως εταιρεία με τους Ξανθιώτες Founder Σιτσάνη Νίκο και τον Σύμβουλο επιχειρήσεων Σταύρο Αμοιρά που επιλέχθηκε σαν ALPHA Startup Exhibition στο μεγαλύτερο τεχνολογικό συνέδριο του κόσμου που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Λισσαβόνα της Πορτογαλίας.

To Web Summit είναι μια ετήσια διάσκεψη τεχνολογίας που πραγματοποιείται στη Λισαβόνα, στην Πορτογαλία, και θεωρείται η μεγαλύτερη τεχνολογική εκδήλωση στον κόσμο και συμμετέχουν οι μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρείες του κόσμου. Ιδρύθηκε το 2009 από τον Paddy Cosgrave, τον David Kelly και τον Daire Hickey. Το Web Summit πραγματοποιήθηκε πρωτη φορά στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας μέχρι το 2016, όταν μεταφέρθηκε μόνιμα στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας. Η διάσκεψη κορυφής του Τεχνολογικού κόσμου έχει περιγραφεί ως η πιο σημαντική τεχνολογική εκδήλωση στον πλανήτη. Google, Uber, Amazon, Microsoft, Samsung και άλλες εταιρείες είναι μερικές από τους συμμετέχοντες.

Το συνέδριο επικεντρώνεται στην τεχνολογία του Διαδικτύου, στις αναδυόμενες τεχνολογίες και στην επιχειρηματική καινοτομία. Οι ομιλητές είναι διευθυντικά στελέχη, εμπειρογνώμονες, διασημότητες και πολιτικοί, όπως ο Stephen Hawking, ο Elon Musk, ο Al Gore, και ο γενικός γραμματέας του Ηνωμένου Βασιλείου Antonio Guterres, μεταξύ πολλών άλλων. Οι εταίροι στο Web Summit κυμαίνονται από εταιρείες Fortune 500 έως νεοσύστατες εταιρείες, με παρευρισκόμενους που αντιπροσωπεύουν όλα τα επίπεδα και τομείς της παγκόσμιας βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίας.

Η Σύνοδος Κορυφής στο Web διοργανώνει εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων είναι οι F.ounders, Διάσκεψη RISE στο Χονγκ Κονγκ, στο Τορόντο, SURGE στη Μπανγκαλόρ και MoneyConf στο Δουβλίνο.

Φέτος κάποιοι από τους ομιλητές είναι ο Guo Ping πρόεδρος της Huawei, Brad Smith Πρόεδρος της Microsoft, Katherine Maher CEO της Wikipedia, Eric Cantona
Του Global Ambassador Common Goal, Ronaldinho και πολλοί άλλοι.

Δείτε περισσότερα εδω https://websummit.com/

Πηγή: xanthidaily.gr

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο