Ποιοι είμαστε

#company

Γιατί να επιλέξετε την enaevents;

Η έμπειρη ομάδα μας προσφέρει καινοτόμες λύσεις για κάθε εκδήλωση σας. Η ανίχνευση των ιδιαίτερων αναγκών σας, η καθοδήγηση, η συνεχής εκπαίδευση, η έγκαιρη προετοιμασία και η επιλογή των κατάλληλων συνεργασιών εγγυώνται το άρτιο αποτέλεσμα της δικής σας εκδήλωσης.

#eventbuilder

Πώς καταφέρνουμε να κάνουμε κάθε εκδήλωση ξεχωριστή;

Αντιμετωπίζουμε κάθε εκδήλωση, ως μια μοναδική πρόκληση. Κάνουμε με μεράκι και αγάπη την ιδέα σας πραγματικότητα, αξιοποιώντας την εμπειρία και τη τεχνογνωσία της ομάδας μας. Έχοντας στη διάθεση μας τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακά εργαλεία και τον #enaeventsbuilder, επιτυγχάνουμε τους στόχους που έχετε θέσει για την εκδήλωση σας.

#team

Ποιος αναλαμβάνει την εκδήλωση σας;

Η ομάδα της #enaevents  αποτελείται από δημιουργικά και ενθουσιώδη στελέχη της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, αλλά και εξωτερικούς συνεργάτες με εμπειρία στη διοργάνωση εκδηλώσεων στο φυσικό και ψηφιακό κόσμο, οι οποίοι με υπευθυνότητα αλλά και πάθος αναλαμβάνουν, εργαζόμενοι από κοινού με τους πελάτες να επιτύχουν όλους τους στόχους των εκδηλώσεων, εξασφαλίζοντας τους ταυτόχρονα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

enahub-bardakidis

Αποστολή

Αποστολή της #enaevents είναι ο σχεδιασμός και υλοποίηση άρτιων δια ζώσης, υβριδικών και με απομακρυσμένη συμμετοχή εκδηλώσεων που συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων των εταιρειών, των οργανισμών και των φορέων που την εμπιστεύονται.

Η  ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης με την νέα υπηρεσία #enaevents, ενισχύει και ενδυναμώνει την αποστολή της για επιχειρηματική, οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στην οποία δραστηριοποιείται.