Στην #enaevents είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που ο Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΟΠΑΠ), επέλεξε για την εταιρική συνάντηση και εκπαίδευση των στελεχών του, τον πολυλειτουργικό χώρο, #enahub, σημείο συνάντησης ανθρώπων και ιδεών από κάθε τομέα, με κοινό στόχο την ανάπτυξη, την εκπαίδευση, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 09/11/2023.

Το #enahub, αποτελεί έναν καινοτόμο χώρο, μέσα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, ο οποίος σχεδιάστηκε με τις υψηλότερες προδιαγραφές και εξοπλίστηκε με υπερσύγχρονό εξοπλισμό, προκειμένου να εξυπηρετήσει την άρτια διοργάνωση εταιρικών, εκπαιδευτικών, επιστημονικών συνεδρίων, ημερίδων και workshops. 

Στο #enahub, ένα γεμάτο δημιουργικής ζωντάνιας σημείο συνάντησης ανθρώπων και ιδεών από κάθε τομέα με κοινό στόχο την ανάπτυξη, την εκπαίδευση, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, οι συμμετέχοντες απολαμβάνουν εξαιρετική φιλοξενία. Η ευελιξία στη διαμόρφωση του χώρου, ο τεχνικός εξοπλισμός και οι υποστηρικτικοί «οικοδεσπότες», εξασφαλίζουν την κάλυψη των ξεχωριστών αναγκών κάθε εκδήλωσης. 

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε από τον ΟΠΑΠ, εξειδικευμένοι instructors, ανέλαβαν να αναπτύξουν τις δεξιότητες των στελεχών του οργανισμού. Μέσα από δραστηριότητες, ασκήσεις και ανοιχτό διάλογο οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εξελίξουν πτυχές του εαυτού τους, όπως η επικοινωνία, η αποτελεσματικότητα και η διαχείριση των καθημερινών προσκλήσεων στο πλαίσιο της εργασίας τους.

Τα στελέχη του ΟΠΑΠ που παρευρέθηκαν στο #enahub, απόλαυσαν την φιλοξενία της #enateam και όπως οι ίδιοι μας εξέφρασαν “ένιωσαν σαν στο σπίτι τους”.

Στα διαλείμματα της συνάντησης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενισχύσουν τις διαπροσωπικές τους σχέσεις, απολαμβάνοντας αλμυρές και γλυκές δημιουργίες από εκλεκτά τοπικά αρτοζαχαροπλαστεία και φρεσκοκομμένο καφέ.

Ο Χρήστος Πιτιακούδης, επικεφαλής της ομάδας Marketing της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, καλωσόρισε τα στελέχη του ΟΠΑΠ, μέσα από μια σύντομη παρουσίαση της εταιρείας και της αποστολής της.

Η #enaevents, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τον ΟΠΑΠ, για την εμπιστοσύνη και την εξαιρετική συνεργασία.

Εάν και εσείς μοιράζεστε το ίδιο όραμα για ανάπτυξη στην εκπαίδευση, στην οικονομία και στην επιχειρηματικότητα, το #enahub και η #enateam σας περιμένουν, για μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας.