Με μεγάλη χαρά θα φιλοξενήσουμε την επόμενη Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024 το πολύ ενδιαφέρον workshop “Η σημασία των «soft skills» στις επιχειρήσεις”, στο #enahub, σημείο συνάντησης ανθρώπων και ιδεών από κάθε τομέα με κοινό στόχο την ανάπτυξη, την εκπαίδευση, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

Το workshop που θα έχει ως γενική θεματολογία τα Soft Skills, διοργανώνεται από την microsmart με στόχο την ανάδειξη των βασικότερων soft skills τα οποία αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο για τη βιώσιμη επιχειρηματική ανάπτυξη.

Ομιλητής του workshop, θα είναι ο Θεράπων Φάκας, Life & Business Coach.

Τα κυριότερα σημεία της παρουσίασης θα περιλαμβάνουν:

  • Επικοινωνία: Στρατηγικές για αποτελεσματική επικοινωνία με την ομάδα
  • Ηγεσία: Τεχνικές για την έμπνευση, την παρακίνηση και την καθοδήγηση ομάδων προς την επίτευξη συλλογικών στόχων.
  • Ανθεκτικότητα και επίλυση προβλημάτων: Εργαλεία για την πλοήγηση στις προκλήσεις με ανθεκτικότητα και την προώθηση της καινοτόμου επίλυσης προβλημάτων.
  • Συναισθηματική Νοημοσύνη: Κατανόηση της σημασίας των συναισθημάτων στη λήψη αποφάσεων και ενθάρρυνση μιας θετικής εργασιακής κουλτούρας.  

Εγγραφή – Συμμετοχή

Για την συμμετοχή σας, μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν εδώ.

Λίγα λόγια για την Microsmart

Σκοπός της Microsmart είναι:

  • η ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας των υφιστάμενων Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων, συμβάλλοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας
  • η προώθηση της δημιουργίας νέων επιχειρήσεων και η συμβολή στην οικονομική τους επιβίωση και ανεξαρτησία, καθώς και την κοινωνική τους ενσωμάτωση
  • η παροχή Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης με στόχο την εξελικτική πορεία των ωφελούμενων και την δημιουργία μετρήσιμου κοινωνικού αποτυπώματος Στην προσπάθειά της να βοηθήσει τους μικρούς Έλληνες επιχειρηματίες που αναζητούν υποστήριξη, διοργανώνει ανά την Ελλάδα, εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, και θεματικά εργαστήρια, ώστε να συμβάλλει στην επαγγελματική τους ενδυνάμωση.

Πρόθεση της microsmart, είναι να δημιουργήσει ένα σημείο συνάντησης στην κάθε πόλη με ενδιαφέρουσες ομιλίες με ποικίλη και πρωτότυπη θεματολογία, ώστε αυτό το σημείο συνάντησης να αποτελέσει ένα κύτταρο πολιτισμού, δράσης και επιχειρηματικής ανάπτυξης.