Στην #enaevents είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, καθώς είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε ένα ιδιαίτερο διήμερο workshop, ενός διασυνοριακού προγράμματος μεταξύ της Ελλάδας και της Βουλγαρίας, στο #enahub, σημείο συνάντησης ανθρώπων και ιδεών από κάθε τομέα, με κοινό στόχο την ανάπτυξη, την εκπαίδευση, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, το οποίο πραγματοποιήθηκε από την Πέμπτη 30 Μαΐου, έως και την Παρασκευή 31 Μαΐου.

Το #enahub, αποτελεί έναν καινοτόμο χώρο, μέσα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, ο οποίος σχεδιάστηκε με τις υψηλότερες προδιαγραφές και εξοπλίστηκε με υπερσύγχρονό εξοπλισμό, προκειμένου να εξυπηρετήσει την άρτια διοργάνωση εταιρικών, εκπαιδευτικών, επιστημονικών συνεδρίων, ημερίδων και workshops.

Στο #enahub, ένα γεμάτο δημιουργικής ζωντάνιας σημείο συνάντησης ανθρώπων και ιδεών από κάθε τομέα με κοινό στόχο την ανάπτυξη, την εκπαίδευση, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, οι συμμετέχοντες απολαμβάνουν εξαιρετική φιλοξενία. Η ευελιξία στη διαμόρφωση του χώρου, ο τεχνικός εξοπλισμός και οι υποστηρικτικοί «οικοδεσπότες», εξασφαλίζουν την κάλυψη των ξεχωριστών αναγκών κάθε εκδήλωσης.

Στο workshop το οποίο πραγματοποιήθηκε από το έργο Firewise Erasmus+, εξειδικευμένοι Εθελοντές Πυροσβέστες της Εθνικής Ένωσης Εθελοντών της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας – NADRB, ανέλαβαν να ενημερώσουν και να εκπαιδεύσουν αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής της Θράκης, ενισχύοντας τις δεξιότητές τους στην πρόληψη πυρκαγιών και την άμεση αντίδραση σε έκτακτες καταστάσεις.

Στα διαλείμματα της συνάντησης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενισχύσουν τις διαπροσωπικές τους σχέσεις, απολαμβάνοντας αλμυρές και γλυκές δημιουργίες, φρεσκοκομμένο καφέ και δροσιστικά ροφήματα.

Η #enaevents, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς τους εταίρους του προγράμματος Firewise Erasmus +, για την εμπιστοσύνη και την εξαιρετική συνεργασία.

Εάν και εσείς μοιράζεστε το ίδιο όραμα για ανάπτυξη στην εκπαίδευση, στην οικονομία και στην επιχειρηματικότητα, το #enahub και η #enateam σας περιμένουν, για μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας.