Ολοκλήρωση εκδήλωσης: “Καινοτομία στην Καλλιέργεια του Ακτινιδίου”

15 Δεκεμβρίου 2021
Ολοκλήρωση εκδήλωσης: “Καινοτομία στην Καλλιέργεια του Ακτινιδίου”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση με τίτλο «Καινοτομία στην καλλιέργεια του ακτινιδίου» που διοργανώθηκε από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό “Νέστος” με την υποστήριξη της εταιρείας ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2021, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο  της Χρυσούπολης, με σκοπό αφενός την ενημέρωση του κοινού για τις σύγχρονες προκλήσεις στην καλλιέργεια του ακτινιδίου και αφετέρου την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας που πραγματοποιήθηκε από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νέστο σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της δράσης “Επενδυτικά Σχέδια Καινοτομίας, Έρευνας & Ανάπτυξης, του κλάδου Αγροδιατροφής” του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανατολική Μακεδονία & Θράκη” (ΕΣΠΑ 2014-2020).

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο καθηγητής και διευθυντής του εργαστηρίου Δενδροκομίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Αθανάσιος Μολασσιώτης. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού “Νέστος”, ενώ για την καινοτομία στην Αγροδιατροφή μίλησε στους συμμετέχοντες η κ. Σίσσυ Μπαζιάνα, εκπροσωπώντας την ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης.

Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν τόσο ζωντανά από το χώρο της εκδήλωσης όσο και μέσω livestreaming στο διαδίκτυο. Στο κλείσιμο της εκδήλωσης ο κ. Μολασσιώτης απάντησε σε ζητήματα και ερωτήματα που έθεσαν οι παρευρισκόμενοι στην αίθουσα.

Η εκδήλωση υλοποιήθηκε από την #enaevents, μια υπηρεσία της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης που σχεδιάζει και διοργανώνει φυσικές, ψηφιακές και υβριδικές εκδηλώσεις.

molassiotis

Μοιραστείτε το άρθρο