1ο Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Starting UP στην Ξάνθη

14 Δεκεμβρίου 2016
1ο Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Starting UP στην Ξάνθη

Η Ξάνθη στο επίκεντρο της Καινοτομίας 

Στην Θράκη το 1o Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας StartingUP

Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 17:30 διεξήχθη το 1ο Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Starting UP με την φιλοξενία του Επιμελητήριου Ξάνθης.

Πραγματοποιήθηκε ανοιχτός διάλογος μεταξύ εκπροσώπων του Προέδρου του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) κου Ματσούκα Ο., και του Αντιπροέδρου κου Κόκκινο Μ. ,της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Europe Direct Ξάνθης) κου Μπαρδακίδη Δ. Στέλεχος της “ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης” , του Δήμου Ξάνθης κου Τριανταφυλλίδη Κ., του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κου Φωτιάδη Θωμά και της Μονάδας Καινοτομία και Επιχειρηματικότητας κου Αμοιρά Σ. Στέλεχος της “ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης” με θέμα: «Πώς η Καινοτομία μπορεί να ενισχύσει την Τοπική Επιχειρηματικότητα» και παρουσιάστηκαν τα χρηματοδοτικά εργαλεία που περιλαμβάνονται στο νέο Αναπτυξιακό Πακέτο Γιούνκερ για την ενίσχυση της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε, στα πλαίσια της επίσκεψή του στην Ξάνθη, ο κος Θεοδωράκης Σ. Πρόεδρος του Ποταμιού ο οποίος συμμετείχε στην συζήτηση.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και της νέας μηχανής αναζήτησης για προϊόντα και υπηρεσίες FindUP.

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο