Διάλογος με τους πολίτες στην Ξάνθη για την ΚΑΠ μετά το 2020

13 Μαρτίου 2019
Διάλογος με τους πολίτες στην Ξάνθη για την ΚΑΠ μετά το 2020

Σχετικά με την Εκδήλωση
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τo Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Ξάνθης και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης σε συνεργασία με το Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας και το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/Παράρτημα Θράκης διοργανώνουν την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 και ώρα 12:00 στο Elisso Xenia Hotel στην Ξάνθη Διάλογο με τους Πολίτες με θέμα: “Το μέλλον της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της ΕΕ μετά το 2020“.
Οι Διάλογοι Πολιτών αποτελούν εμβληματικές εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε όλη την επικράτεια της ΕΕ και διοργανώνονται με τη μορφή δημόσιων συζητήσεων. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διενεργούνται διαδραστικές δημοσκοπήσεις και τίθενται τα ερωτήματα από τους πολίτες προς τον κύριο ομιλητή. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, μέχρι την πλήρωση των διαθέσιμων θέσεων.

Λίγα Λόγια για την ΚΑΠ

Η Κοινή Αγροτική Πολιτική συνίσταται από ένα σύνολο κανόνων και μηχανισμών που ρυθμίζουν την παραγωγή, την επεξεργασία και το εμπόριο των γεωργικών προϊόντων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η ισχύς της ξεκίνησε το 1962 και θεωρείται μέχρι σήμερα από τους πιο σημαντικούς τομείς εφαρμογής πολιτικής της Ε.Ε. μια και το ποσοστό επί του προϋπολογισμού της ΕΕ που της αναλογεί είναι περίπου 40%.

Ομιλητής

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Τάσος Χανιώτης, διευθυντής στη Γενική Διεύθυνση Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

 

Μοιραστείτε το άρθρο