Εκδήλωση για καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσιες του αγροδιατροφικού τομέα.

02 Φεβρουαρίου 2017
Εκδήλωση για καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσιες του αγροδιατροφικού τομέα.

Σας διαβιβάζουμε πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνουν το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων σε συνεργασία με την Agroapps PC, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση θα αποτελείται από δύο μέρη:
Στο πρώτο μέρος θα παρουσιαστεί το ευρωπαϊκό έργο ΚΑΤΑΝΑ, το οποίο θα διαθέσει συνολικά 1.2 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών στον αγροδιατροφικό τομέα, ενώ θα συζητηθούν χρηματοδοτικοί μηχανισμοί και καινοτόμα προϊόντα. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν:
– ο κ. Riivo Anton, επενδυτής και ιδρυτής της συμβουλευτικής εταιρείας CIVITTA
– ο κ. Σωτήρης Μπαντάς, ιδρυτής & CEO της Centaur Technologies, η οποία έχει λάβει χρηματοδότηση από Αμερικανό επενδυτή και από ισραηλινό fund.
– ο κ. Ευάγγελος Βέργος και η ομάδα του από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, οι οποίοι πρόκειται να λανσάρουν ένα νέο καινοτόμο προϊόν.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, η ομάδα του ΚΑΤΑΝΑ θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν τα δικά τους βίντεο και να τα υποβάλλουν στην πλατφόρμα του ΚΑΤΑΝΑ για να διεκδικήσουν χρηματοδότηση 100.000€. Η κα Νικολέτα Αυγήτα της th!nkgreen Natural Goods, μέλος του Δικτύου έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για το ΚΑΤΑΝΑ και εκείνη τη μέρα θα δημιουργηθεί το βίντεο με την ιδέα της.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν την ιδέα τους στο ΚΑΤΑΝΑ, το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να δημιουργήσουν ένα βίντεο διάρκειας 2 λεπτών και να το υποβάλλουν στη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα μέχρι και τις 28/02.

Μοιραστείτε το άρθρο