Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των Σχεδίων Βελτίωσης στην Χρυσούπολη

15 Ιανουαρίου 2018
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των Σχεδίων Βελτίωσης στην Χρυσούπολη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στη Χρυσούπολη η εκδήλωση της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης με θεματικούς άξονες τα προγράμματα “Σχέδια Βελτίωσης”, “Απονιτροποίηση” και “Ομάδες Παραγωγών” του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020.

Οι παραγωγοί που συγκεντρώθηκαν από νωρίς στο Δημοτικό Αμφιθέατρο της πόλης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους εξειδικευμένους και έμπειρους συμβούλους μας για τους δικαιούχους, τα κριτήρια επιλεξιμότητας, την μοριοδότηση και όλες τις βασικές πληροφορίες που αφορούν τα τρία αυτά προγράμματα και να θέσουν τις δικές τους ερωτήσεις στους εισηγητές. Σε όλους τους συμμετέχοντες διανεμήθηκε και ενημερωτικό υλικό σχετικό με τις παραπάνω δράσεις του ΠΑΑ 2014-2020.

Την εκδήλωση προλόγισε αναφερόμενος στο σύνολο των 3 προγραμμάτων ο κ. Δημήτρης Μπαρδακίδης, ενώ ακολούθησαν οι παρουσιάσεις της υπεύθυνης για το πρόγραμμα της Απονιτροποίησης, γεωπόνου και συμβούλου της εταιρείας κ. Κυριακής Τσιρίκα και των υπευθύνων για το πρόγραμμα των Σχεδίων Βελτίωσης των γραφείων της Χρυσούπολης και της Ξάνθης αντίστοιχα κ. Γιώργου Τζίνογλου και κ. Λάμπρου Εξίογλου.

H εκδήλωση διοργανώθηκε από την #enaevents, τη νέα υπηρεσία της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, που σχεδιάζει και υλοποιεί εταιρικές, εκπαιδευτικές, συνεδριακές και ενημερωτικές εκδηλώσεις, δια ζώσης, υβριδικές και απομακρυσμένης συμμετοχής στο φυσικό και τον ψηφιακό κόσμο.

Μοιραστείτε το άρθρο