Επίσκεψη του Δ.ΙΕΚ Ξάνθης στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης

16 Νοεμβρίου 2022
Επίσκεψη του Δ.ΙΕΚ Ξάνθης στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης

Στις 16 Νοεμβρίου 2022, είχαμε την χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε σπουδαστές Α’ και Β’ εξαμήνου από το Δ.ΙΕΚ Ξάνθης. Στον πολυλειτουργικό χώρο, #enahub, σημείο συνάντησης ανθρώπων και ιδεών από κάθε τομέα με κοινό στόχο την ανάπτυξη στην εκπαίδευση, στην οικονομία και στην επιχειρηματικότητα, οι τρεις ειδκότητες του Δ.ΙΕΚ Ξάνθης, στελέχη διοίκησης και επικοινωνίας, στελέχη επιχειρήσεων τυποποίησης/μεταποίησης και εμπορίας αγροτικών προιόντων και γραμματείς ανώτερων και ανώτατων στελεχών, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης και να ενημερωθούν για το αντικείμενο και την αποστολή της.
diek3

Ο Χρήστος ΠιτιακούδηςΥπεύθυνος Τμήματος Marketing της enateam, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και παρουσίασε το αντικείμενο και την ομπρέλα υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Βασιλείου, Συντονίστρια Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Δευτερογενούς & Τριτογενούς Τομέα, παρουσίασε στους σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ:

  1. τη λειτουργία της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης
  2. το οργανόγραμμα της επιχείρησης και
  3. τις συνεργασίες που αναπτύσει η εταιρεία​
    diek4

Επιπροσθέτως, η κα. Βασιλείου περιέγραψε τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσει μια επιχείρηση, προκειμένου να υποβάλλει αίτηση και να λάβει επιδότηση, αξιοποιώντας τα διάφορα χρηματοδοτικά εργαλεία που προσφέρουν τα εθνικά, περιφερειακά και ευρωπικά προγράμματα.

Μεγάλη έμφαση τέλος, δόθηκε επίσης στις ευκαιρίες που δίνει η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, στο πλαίσιο της αποστολής και του οράματος της, σε νέους ανθρώπους να ενταχθούν στην αγορά εργασίας μέσω της πρακτικής τους άσκησης. Η εταιρεία άλλωστε, είναι εγγεγραμμένη στο Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων ΑΤΛΑΣ και από το 2014 έως και σήμερα, 36 νέοι πτυχιούχοι την εμπιστεύτηκαν για να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της επίσκεψης τους, οι σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Ξάνθης, είχαν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις, να ξεναγηθούν στους χώρους των γραφείων της εταιρείας, να γευτούν σνακ και να δροσιστούν απο τον μπουφέ μας, καθώς και να αλληλεπιδράσουν με την ομάδα της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης.
diek1

Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Ξάνθης για τη συμμετοχή τους στην επίσκεψη στους χώρους της εταιρείας και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επέδειξαν για τα όσα άκουσαν και είδαν κατά τη διάρκεια της.

Μοιραστείτε το άρθρο