Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης στη διημερίδα JobFair

11 Μαΐου 2022
Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης στη διημερίδα JobFair

Στις και 8 Μαΐου πραγματοποιήθηκε το πρώτο JobFair στη πόλη της Ξάνθης. Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης ήταν εκεί, στηρίζοντας έμπρακτα τη διημερίδα αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την αποστολή της να συμβάλλει στην επιχειρηματικήοικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στην οποία δραστηριοποιείται. Ο συνιδριτής και Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της ena, Σταύρος Αμοιράς, παρουσίασε το αντικείμενο και την αποστολής της εταιρείας, ενώ η ομάδα υποστήριξης της ena ήταν εκεί για να ενημερώσει και να απαντήσει στα ερωτήματα των φοιτητών.

Η διημερίδα Job Fair, διοργανώθηκε στο τμήμα των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, από την ομάδα EESTEC LC Xanthi (Electrical Engineering STudents’ European assoCiation), παράρτημα του πανευρωπαϊκού, μη πολιτικού, μη κυβερνητικού και μη κερδοσκοπικού οργανισμού φοιτητών .

Στόχος του JobFair ήταν να δημιουργήσει μια πρώτη επαφή ανάμεσα στους φοιτητές και την αγορά εργασίας και να διευκολύνει την μετάβαση από τον ακαδημαϊκό στον εργασιακό χώρο. Στη διάρκεια της διημερίδας πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις εταιρειώνsoft skills trainingsσυνεντεύξεις και πολλές άλλες δράσεις που αποσκοπούσαν στον κατάλληλο εφοδιασμό των συμμετεχόντων για την έναρξη της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Μοιραστείτε το άρθρο