Σεμινάριο Αποτελεσματική Επικοινωνία και Συμπεριφορά: Μετατρέποντας την καθημερινότητα σε εμπειρία

23 Απριλίου 2017
Σεμινάριο Αποτελεσματική Επικοινωνία και Συμπεριφορά: Μετατρέποντας την καθημερινότητα σε εμπειρία

“Έλα κοντά πιο κοντά από ποτέ στους πελάτες σου, τόσο κοντά, που στην πραγματικότητα θα τους λες τι θέλουν πολύ πριν το συνειδητοποιήσουν μόνοι τους” ,

Steve Jobs. Ιδρυτής της Apple.

Όραμα της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης είναι να αποτελέσει το θεμέλιο λίθο και το μοχλό για την ανάπτυξη τόσο των ανθρώπων όσο και των και επιχειρήσεων όχι μόνο στην περιοχή της Ξάνθης αλλά και της ευρύτερης περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. Προϋπόθεση για την πραγματοποίηση του οράματος αυτού είναι η εξέλιξη του ανθρώπινου της δυναμικού και η κατανόηση των πραγματικών αναγκών των πελατών της.

Στα πλαίσια αυτά η ena πραγματοποίησε ενδοεπιχειρησιακό σεμινάριο για τα στελέχη της με θέμα “Αποτελεσματική Επικοινωνία και Συμπεριφορά: Μετατρέποντας την καθημερινότητα σε εμπειρία”.

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κος Φάκας Θεράπων, Σύμβουλος ανάπτυξης & επικοινωνίας ο οποίος με βιωματικό και διαδραστικό τρόπο παρουσίασε τεχνικές και μυστικά για την αποτελεσματικότερη επικοινωνία τόσο εσωτερικά της ομάδας όσο και των στελεχών με τους πελάτες της επιχείρησης.

Τα στελέχη της ena κατάφεραν μέσα από την ενεργό συμμετοχή τους να συνειδητοποιήσουν και να αναπτύξουν τις ικανότητες τους, να μάθουν να συνεργάζονται και να επικοινωνούν με νέους λειτουργικούς τρόπους.

Μοιραστείτε το άρθρο