Το eMT cluster συμμετέχει στην 31η διοργάνωση Balkans Money Show

27 Ιανουαρίου 2023
Το eMT cluster συμμετέχει στην 31η διοργάνωση Balkans Money Show

Το eMT cluster, ο πρώτος συνεργατικός σχηματισμός καινοτομίας και τεχνολογίας στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με φορέα Αρωγό την ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, συμμετέχει στο πολυσυνεδριακό Balkans Money Show 2023. Το συνέδριο πραγματοποιείται  στις 27-29 Ιανουαρίου στο Hotel Hyatt Regency, στην Θεσσαλονίκη. 

Το Money Show αποτελείται από Συνεδριακές Εκδηλώσεις και Εκθεσιακές Εταιρικές παρουσιάσεις της επενδυτικής αγοράς, των υπηρεσιών προς επιχειρήσεις και της αγοράς χρήματος και συγκεντρώνει κάθε χρονιά, στο πλαίσιο της διοργάνωσής του, όλες τις δυνάμεις της Πολιτείας, των εθνικών θεσμικών φορέων της αγοράς χρήματος, των μεγάλων επενδύσεων και των εισηγμένων στο Χ.Α. επιχειρήσεων.

Η θεματολογία του forum περιλαμβάνει:

  • Πρωτογενής παραγωγή 
  • Εξαγωγές & πράσινη ανάπτυξη
  • Καινοτομία και επιχειρηματικότητα

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, η ομάδα του φορέα αρωγού σας περιμένει στο stand του eMT cluster καθ όλη τη διάρκεια του τριημέρου για να σας ενημερώσει για τις δράσεις του συνεργατικού σχηματισμού.

Επιπλέον, συμμετέχουμε στην εκδήλωση Αποτελεσματικότητα & Καινοτομία στις ΜμΕ της Θεσσαλονίκης που υλοποιείται στο πλαίσιο του Money Show, με εισήγηση του Σταύρου Αμοιρά, Προέδρου Διοικούσας Επιτροπής του eMT cluster & Συνιδρυτή – Διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα EPHESUS I-II, του Hotel Hyatt Regency στις 28 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 -14:00.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα:

12:00 – 12:15: Υποδοχή – Καλωσόρισμα 

  • Κ. Γιουτίκας – Αντιπεριφερειάρχης ανάπτυξης και περιβάλλοντος Π.Κ.Μ. «Ενίσχυση της Μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας & της Βιώσιμης ανάπτυξης από την ΠΚΜ»
  • Κ. Ζέρβας – Δήμαρχος Θεσσαλονίκης. «Με όραμα και μακρόπνοο σχεδιασμό μπορούν οι επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο»
  • Γ. Χαραλαμπάκης – Σύμβουλος Αναπτυξιακών Προγραμμάτων της Alpha Plan Consultants. «Επενδύοντας στην καινοτομία»
  • Σ. Αμοιράς – Υπεύθυνος ανάπτυξης έργου eMT cluster «Παρουσίαση της περίπτωσης του συνεργατικού σχηματισμού καινοτομίας»
  • Γ. Κουμάντος – Σύμβουλος στρατηγικής και ανάπτυξης της ASTROLABS. «Επενδύοντας στις νέες τεχνολογίες»

13:30 – 14:00: Ανοιχτή συζήτηση

Μοιραστείτε το άρθρο