Εκδήλωση: “Χρηματοδοτικά εργαλεία για την επιχείρηση μου” Καβάλα

12 Σεπτεμβρίου 2022
Εκδήλωση: “Χρηματοδοτικά εργαλεία για την επιχείρηση μου” Καβάλα

Η εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης σε συνεργασία με την ομάδα έργου #RemicroLOCAL του ΚΕΠΑ συνδιοργανώνουν στην πόλη της Καβάλας, θεματικό εργαστήριο με τίτλο: “Χρηματοδοτικά εργαλεία για την επιχείρησή μου.”

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022, στις 18:00 – 20:00, στο Γραφείο ΚΕΠΑ – Remicro LOCAL, στο Κτιριακό Συγκρότημα Δημοτικής Αγοράς Καβάλας (1ος όροφος – είσοδος από την Οδό Καράνου – άνωθεν S/M Σκλαβενίτη).

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Νίκος Χαραλαμπογιάννης, Συντονιστής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Αναπτυξιακού Νόμου & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης. Στο πλαίσιο της εισήγησης του το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τα βασικά χαρακτηριστικά του Νέου Αναπτυξιακού Νόμου 4887/2022, που αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό εργαλείο χρηματοδότησης για τις σύγχρονες επιχειρήσεις. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν οι 2 ενεργές προσκλήσεις του, που αφορούν τα καθεστώτα «Μεταποίηση –Εφοδιαστική Αλυσίδα» και «Ενίσχυση Τουριστικών Επενδύσεων».

Short bio ομιλητή
O Νίκος Χαραλαμπογιάννης είναι απόφοιτος του Τμήματος Γεωπονίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με Master στην «Τεχνολογία Τροφίμων & Μικροβιολογία» από το Πανεπιστήμιο Strathclyde της Γλασκόβης. Είναι Συντονιστής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Αναπτυξιακού Νόμου & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης με μεγάλη εμπειρία τόσο στην εκπόνηση μελετών υπαγωγής όσο και στην υλοποίηση και τεχνική στήριξη για επενδυτικά σχέδια.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: κα. Μαργαρίτα Φυδανάκη, Υπεύθυνη Γραφείου, τηλ.: 2510 22 6943, email: fydanakim@e-kepa.gr.

Μοιραστείτε το άρθρο