Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση “Χρηματοδοτικά εργαλεία για την επιχείρησή μου”, που διοργανώθηκε από την ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης σε συνεργασία με την ομάδα έργου #RemicroLOCAL του ΚΕΠΑ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022, στο Γραφείο ΚΕΠΑ – Remicro Local στη Καβάλα.

Τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση καλωσόρισε η Υπεύθυνη του Γραφείου, κα Μαργαρίτα Φυδανάκη που μέσα από μια σύντομη παρουσίαση ενημέρωσε το κοινό για τις δράσεις του Remicro Local.

Εν συνεχεία, το λόγο πήρε ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, κ. Νίκος Χαραλαμπογιάννης, Συντονιστής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Αναπτυξιακού Νόμου & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης. Ο κ. Χαραλαμπογιάννης αφού παρουσίασε τα βασικά σημεία του Νέου Αναπτυξιακού Νόμου 4887/2022, στη συνέχεια επικεντρώθηκε στις 2 ενεργές προσκλήσεις του αναπτυξιακού που αφορούν τα καθεστώτα «Μεταποίηση –Εφοδιαστική Αλυσίδα» και «Ενίσχυση Τουριστικών Επενδύσεων».

Η παρουσίαση του κ. Χαραλαμπογιάννη απέφυγε τα στερεότυπα των παρουσιάσεων, καθώς η χρήση πολλαπλών παραδειγμάτων και η ανάδειξη των λεπτομερειών του νόμου δημιούργησαν πληθώρα αναπτυξιακών ερωτημάτων από τους παρευρισκόμενους για τις επιχειρήσεις τους.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν σε χαλαρό κλίμα.

Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέδραμαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς και τους παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.